FREEMASON,ROTHSCHILD DAN ROCKEFELLER

FREEMASON,ROTHSCHILD DAN ROCKEFELLER 
PENGIKUT DAJJAL

Image may contain: one or more people, people standing, plant and outdoor

Henry Ford (pengasas Ford Motor) yang dari awal lagi menyedari bahaya yang ditimbulkan oleh kumpulan 300 di seluruh Eropah. Malah Ford dengan yakin berani mengatakan dengan nada yang kasar jika 'dikandangkan' seluruh billionaire-billionaire Yahudi, nescaya dunia tidak akan berlaku peperangan. 
Semua revolusi-revolusi sebenarnya adalah percaturan Rothschild.

Henry Ford :

''Jika terdapat sesuatu yang tidak kena dalam sesebuah negara, anda akan dapati ia dari Yahudi-Freemason.''
(The International Jew, 1922) 

Pendedahan Ford tentang komplot Freemason di dalam akhbar The Dearborn Independent 1920-an telah menyebabkan beliau diancam bunuh oleh Rothschild.

Image may contain: 1 person
 
Count Cherep Spiridovich di dalam bukunya menyebut Henry Ford sebagai manusia paling genius yang hidup di muka bumi ini. Spiridovich memberitahu dalam The Unrevealed History (ms 92), Ford tahu segala-galanya termasuk perancangan Rothschild melibatkan Amerika, perancangan Rothschild mengumpan Jepun untuk berperang dengan Russia dan menegaskan sejarah dunia yang ditulis semuanya mengarut.

Semua bukti ini mendedahkan kepada kita bahawa Yahudi walaupun ia bersifat minoriti di sesebuah negara tetapi jika dikumpulkan golongan jutawan, hartawan, ahli2 perniagaan antarabangsa maka merekalah yg menguasai kelompok tersebut.

Mereka sangat teguh di dalam sesuatu perencanaan membangunkan agenda keYahudian sehingga kadang-kala dapat kita rasakan ada seseorang di belakang kelompok ini yg mengawal setiap gerak-geri mereka

Walter Rathenau berkata ;

''Mereka hanya 300 orang, setiap mereka mengenali antara satu sama lain, menentukan halatuju Eropah. Mereka memilih pemerintah dikalangan agen-agen mereka sendiri. Yahudi-Jerman ini akan melakukan kejahatan terhadap proses pembentukan sesebuah negara yang tidak mengikut kehendak mereka.''

(kenyataan Rathenau dalam akhbar Weiner Freie Presse, 24 Dis 1912)

Image may contain: 3 people

UPACARA JAMUAN SYAITAN

Organisasi kumpulan 300 di bawah pimpinan Dajjal ini bukan sekadar mempengaruhi orang bekerja untuk mereka, malah mereka juga mempunyai upacara penyembahan khusus ke arah unsur-unsur kesyaitanan,

Semua ahli keluarga Illuminati mempunyai satu upacara khusus yang diberi nama ''Jamuan Syaitan''.

Berdasarkan maklumat dari bekas-bekas ahli Illuminati, mereka memberitahu upacara Jamuan Syaitan ini akan dihadiri oleh pemimpin-pemimpin tertinggi setiap keluarga Illuminati dari seluruh dunia.

Dalam upacara itu, seorang wanita digunakan bagi tujuan pengorbanan, kebiasaannya ia wanita yang masih dara. Upacara ini melibatkan pemujaan Syaitan dan mempersembahkan jamuan berupa wanita cantik kepadanya,

Ianya dilakukan dalam sebuah rumah besar berupa Istana purba milik Rothschild.

" dan mereka mengikuti apa yang telah dibacakan oleh syaitan-syaitan di zaman kerajaan Nabi Sulaiman. Dan bukanlah Nabi Sulaiman itu kafir tetapi syaitan-syaitan itulah yang kafir. Mereka mengajarkan sihir kepada manusia dan apa yang diturunkan kepada dua malaikat Harut Marut di Negeri babil, sedang mereka berdua tidak mengajar seorang pun melainkan setelah mereka menasihatinya dengan berkata “Sesungguhnya kami ini hanyalah cubaan (untuk menguji imanmu), oleh itu janganlah engkau menjadi kafir (dengan mempelajarinya)”. Dalam pada itu ada juga orang mempelajari dari mereka berdua… Dan demi sesungguhnya mereka (kaum Yahudi itu) telahpun mengetahui bahawa sesiapa yang memilih ilmu sihir itu tidaklah lagi mendapat bahagian yang baik di akhirat…”;

Al-Quran: Al-Baqarah:102

Related image

UPACARA BLACK MASS DI VATICAN

Gereja Vatican terlibat secara langsung dalam upacara penyembahan Syaitan yang dilakukan di kawasan kubur bawah tanah.

Bekas ahli Illuminati iaitu Leo Zagami mendedahkan upacara Black Mass tersebut hanya dihadiri oleh individu-individu yang mendapat pengiktirafan dari syaitan sahaja, Antara orang kenamaan yang terlibat ialah George Bush (bapa Presiden George W, Bush) dan Dr Henry Kissinger (bekas Setiasusaha Amerika dan pernah datang ke-Malaysia sekitar 1990-an)

Patung-patung kecil berwajah syaitan diletakkan dan upacara akan dihadiri sekitar 20 orang yang akan berdiri mengelilingi sebuah altar (tempat tidur pemujaan), Di atas altar tersebut akan diletak seorang wanita cantik dalam keadaakn separuh bogel.

Seorang ketua upacara yang berpakaian serba hitam akan membaca mantera-mantera tertentu dalam bahasa Latin sambil memegang lilin bercahaya. Mantera disebut bagi memuja roh syaitan hadir ke dalam diri wanita di atas altar. Pemujaan tersebut dilakukan sekitar 20 minit,

Inilah upacara penyembahan syaitan yang terus diamalkan turun temurun oleh keturunan Firaun untuk mendapat pertolongan syaitan menguasai dunia. Mereka juga patuh setiap arahan dari Iblis untuk menghancurkan Islam.

Kewujudan upacara Black Mass juga diakui oleh dua orang bekas paderi Vatican iaitu Malachi Martin dan Alberto Rivera. Malachi Martin mendedahkan upacara rahsia Gereja Vatican ini di dalam bukunya yg bertajuk Windswept House.

Manakala Alberto Rivera mendedahkan Black Mass di dalam bukunya yang bertajuk The Society Of Jesus and the Betrayal of the Roman Catholic Church.

Image may contain: people sitting and indoor

300 AGEN ROTHSCHILD YG MENGAWAL DUNIA

Kumpulan ini hanya dianggotai oleh 300 org individu yg setiap orgnya telah pun dipilih oleh Rockefeller dan halatuju kesemuanya dipimpin oleh Rothschild.

Pengkaji pertama yg mendedahkan kewujudan kumpulan 300 agen dajjal ini ialah Dr. Walter Rathenau di dalam artikel kajiannya dlm bahasa Jerman yg bertajuk Geschaftlicher Nachwuchs (Junior Business) tahun 1909.

Menurut Rathenau, seluruh operasi dunia dari segi perubahan politik, ekonomi dan sosio-budaya yg berlaku skrg ini adalah hasil percaturan 300 orang ini yg berbangsa Yahudi-Jerman dan mempunyai kemewahan yg sgt luar biasa. Mereka mengenali antara satu sama lain dan sentiasa memerhati dan melakukan sesuatu ke atas mana-mana negara yg dikehendaki.

Sebenarnya kumpulan 300 telah pun ditubuhkan sejak tahun 1727 oleh golongan diraja British yg kesemuaya adalah org2 besar dlm Syarikat Hindia Timur Inggeris (SHTI)

Dalam era kolonial seluruh dunia, SHTI dan SHTB (Syarikat Hindia Timur Belanda) telah menguasai perdagangan candu yg didagangkan dgn peniaga2 China.

Dalam buku The Unrevealed in History, Spiridovich menjelaskan Rathenau juga sebahagian daripada individu yg cuba direkrut oleh Rothschild seperti Benjamin Disraeli tetapi gagal.

Beliau menyebut Rathenau telah mendedahkan kepada awam bahawa 300 orang tersebut adalah tersembunyi (tidak diketahui) dan tidak diketahui oleh Raja Rusia sendiri.

Spiridovich juga menegaskan Rathenau tidak menyenaraikan Raja Rusia sbgai salah seorang dari Kumpulan 300 malah Rathenau menjelaskan secara positif Raja Rusia itu juga tidak bersalah dlm hal tercetusnya perang dunia. Kenyataan Rahthenau diyakini benar oleh dunia apabila beliau dibunuh dua bulan selepas menerbitkan artikel tersebut.

Kekuasaan kumpulan 300 semakin terasa oleh para pemerintah apabila semua surat khabar seluruh Eropah berhenti menyebut tentang kumpulan 300 secara tiba-tiba sejurus selepas kematian Rathenau.


Image may contain: 1 person

PENGARUH KUMPULAN 300

Pengaruh luar biasa kumpulan 300 ke atas akhbar-akhbar Eropah ini disahihkan oleh kenyataan berasingan editor majalah Matin dari Perancis, Stephane Lausanne pada 6 Januari 1923. 

Beliau menyebut seperti berikut;

''Kami, org Perancis percaya bahawa kami tahu apa sahaja peristiwa yg menekan dunia sekarang ini. Tapi kami langsung tidak tahu siapa sebenarnya yg menjadi dalangnya. Yang kami tahu ada 7 orang yg sangat berkuasa.

Mereka lebih berkuasa dari Caeser dan Napoleaon sendiri, mampu menentukan takdir untuk dunia ini. Mereka mengongkong pemerintah sesebuah negara, mengawal dan menindas golongan pemerintah, memanipulasi ekonomi dan mengapi-apikan revolusi-revolusi. ''

Spridovich menyebut, dua orang daripada 7 orang tersebut ialah Edmond de Rothschild dan Sassoon de Rothschild. Kesemua 300 orang tersebut adalah ahli2 mesyuarat Protokol Zionis.

Walaupun organisasi Zionis hanya ditubuhkan pada 1897 tetapi satu organisasi yg menghimpunkan 300 org tersebut dari 1727 terus hidup sehingga 1897 dan selepasnya. Ahli-ahlinya sentiasa bersilih-ganti dari semasa ke semasa namun tetap mengekalkan jumlah 300.

Kemudian, bermula 1770 selepas Mayer Amschel Rothschild sudah cukup matang utk menerima tugasan dari Samiri@Dajjal, kumpulan 300 mula dipimpin oleh keluarga Rothschild dan mereka mewujudkan berpuluh-puluh lagi organisasi elit yg bermatlamat menuju ke arah One World Government sehingga ke hari ini.

Dr. John Coleman, bekas perisik British mendedahkan di dalam bukunya, The Story of The Committee of 300, sebenarnya arahan Presiden George W.Bush kepada 150,000 askarnya pulang dari Iraq adalah berasal dari arahan Royal Institute for National Affairs (RIIA), institut ini pula menerima arahan dari Kumpulan 300, manakala kumpulan 300 adalah dibawah pimpinan Rothschild.

Beliau juga mendedahkan, Kumpulan 300 sgt berkuasa sehingga har I ini. Mereka menubuhkan pelbagai organisasi NGO yang berprofil tinggi di seluruh dunia dan menguasai pelbagai industri yg menjana teknologi2 tinggi.

Dr John juga menegaskan, akibat pengetahuannya yg mendalam tentang kelompok 300 ini, beliau dan isterinya sentiasa menerima ancaman, ugutan bunuh, sekatan akaun peribadi dari pihak2 yg tidak dikenali walaupun beliau sendiri adalah bekas perisik yg banyak berjasa kepada kerajaan.

Sesetengah ahli politik dan ahli akademik sudah mengetahui kewujudan kumpulan jahat ini. Namun atas faktor ''cengkaman ekonomi'', kumpulan 300 sentiasa kebal dari sisi undang2 dan sebarang tindakan pihak berkuasa.

Image may contain: 6 people

DR.WALTER RATHENAU (1868-1922)

Beliau berbangsa Yahudi dan berkhidmat sebagai menteri luar Jerman. Berasal dari keluarga mewah, memiliki industri elektrik terbesar di Jerman, AEG.

Rathenau adalah mangsa rekrut Rothshild seperti Disraeli tetapi akhirnya memilih utk tidak mengikut telunjuk Rothschild. Akibatnya beliau dibunuh kerana mendedahkan nama beberapa ahli Kumpulan 300.

Agen-agen Rothschild mereka-reka cerita bahawa kematian Rathenau adalah kesan dari rasa tidak puas hati oleh belia-belia Jerman yg menganggap Rathenau adalah salah seorang dari kumpulan 300.

Rothschild bijak memutarbelit fakta pembunuhan untuk menipu dunia. Rothshild dan agen-agennya adalah orang2 yg control media seluruh dunia.

Image may contain: 2 people

KUMPULAN 300. SIAPAKAH MEREKA INI?

Menurut catatan Jerry D Gray, seorang bekas Tentera Udara US yang kini telah memeluk Islam, cita-cita Iluminati dan kumpulan 300 adalah:

- membentuk Pemerintahan Dunia Baru atau New World Order dengan gereja dan sistem kawalan dibawah pemerhatian mereka. Pemerintahan NWO telah mendirikan gereja sejak 1920 an lagi, ini kerana Iluminati menyedari agama adalah sebahagian daripada keperluan yang perlu wujud dalam diri manusia.

Namun 'gereja' yang mereka maksudkan adalah bagi mewujudkan keyakinan masyarakat kepada kumpulan ini demi mencapai cita-cita mereka.

- menghilangkan nilai kebangsaan dan kenegaraan dalam diri manusia supaya fahaman NWO mudah untuk difahami dan disebarkan.

- memberi sokongan dan membenarkan penggunaan ubat-ubatan dadah dan kimia, dan memfilemkan pornografi sebagai seni. perkara ini membuatkan ia diterima secara terbuka dan normal bagi masyarakat.

- menyusup masuk dan menumbangkan semua kerajaan dan bekerja dari dalam bagi menghancurkan integriti kedaulatan sebuah kerajaan.

Ini adalah antara sebahagian tujuan kumpulan Iluminati ini. Bermacam-macam lagi rancangan dan matlamat mereka bagi menguasai dunia dan mewujudkan NWO. Kalau kita tengok misi mereka bagaikan kerja gila dan mustahil. Tetapi matlamat sebegitulah yang mereka mahukan dan membuatkan ramai manusia sukar untuk percaya.

Sebagai contoh matlamat yang keempat dalam meruntuhkan sesebuah kerajaan, di mana telah banyak negara yang musnah dan telah dikuasai oleh kumpulan ini dengan mewakilkan kepada USA dan PBB seperti Iraq, Afganistan, Mesir, Libya dan kini Syria malah Arab Saudi sendiri

Image may contain: 1 person, smiling, hat and closeup

SIAPAKAH MEREKA?

Di antara ahli Kumpulan 300 adalah:

Keluarga Di Raja Britain
Keluarga di Raja Belanda
House of Hapsburg
House Of Orange
Duke of Alba
Putera Phillip Duke Of Edinburgh
Lord Carrington
Lord Halifax, 
Winston Churchill
Cecil Rhodes
Ratu Elizabeth II
Ratu Beatrix
Raja Norway Hakoon
John Forbes
Bush
Goerge W Bush
Prescott Bush
Henry Kissinger
JP Morgan
David Rockefeller
David and Evelyn Rothchild
Ted Turner
dan ramai lagi....
Image may contain: 1 person, text

AGEN-AGEN ROTHSCHILD 

Dan di antara mereka yang bekerja bagi menjayakan New World Order adalah:

- Lord Jacob De Rothschild (dalang sebenar tragedi MH370 & MH17)
- David Rockefeller (agen Rothschild di Amerika dan Japan, dalang segala peperangan)
- Nathaniel
- Baron John De Rothschild
- Nathan Warburgm
- Henry Kissinger - (perisik pemusnah global)
- Goerge Soros - (penasihat Yahudi dan spekulator kewangan)
- Paul Vocker - (seorang Yahudi Kripto dan penasihat ekonomi Obama)
- dan beberapa orang lagi

Mereka ini selalu membuat pertemuan sulit di merata dunia bagi membincang isu-isu penting dalam menjayakan matlamat ini.

Dan di antara pertemuan penting yang dapat di kesan adalah pertemuan sulit Kapitalis dan ahli politik Yahudi berpengaruh di Hotel Bilderber, Amherm, Belanda pada 1954 yang digelar ahli Bilderberg. Mereka bertemu setiap tahun samada di Eropah mahupun Amerika Syarikat.

Walaupun pengenalpastian ahli ahli Iluminati adalah semasa tahun 50 an 60 an mahupun 70 an, akan tetapi ianya sentiasa mewujudkan pelapis yang baru dari mereka yang berpengaruh samada dalam ekonomi, media, perbankan, pedagang emas dunia dan ramai lagi.

Manakala Negara yang menyumbang kepada New World Order ini samada secara pengaruh mahupun kewangan adalah:

- AMERIKA SYARIKAT
- ENGLAND
- CHINA
- ISRAEL
- AUSTRALIA

Manakala Negara lain yang telah teguh dikuasai samada secara politik dan kewangan adalah Germany dan Perancis yang dulunya telah digulingkan secara revolusi rakyat melalui rancangan sulit dan terancang serta penghapusan etnik yang masyur oleh Hitler terhadap Yahudi Marhain demi untuk menubuhkan negara Dajal, Israel.

Ini adalah sebagai sedikit pengenalan tentang kumpulan Iluminati serta matlamat mereka dalam menguasai dunia.

(VIA : SENGALPARANORMALTEAM/FACEBOOK.COM

SOME PICTURE FROM GOOGLE.COM

THANK YOU 

0 Comments